Boende

Lavendeltorpet ligger vackert beläget vid en äng. Vi har en fin och naturlig beväxt trädgård och här finner du både syren, pioner och rabarber. Torpets storlek är på 75 m2 och vi har renoverat omsorgsfullt med kärlek. Varje detalj var viktig för oss. Materialen vi har använt är linolja, harts, tjära, linull, hampa och linoljefärg.

Sovloftet

Ett luftigt och härligt rum med linoljade träbjälkar i taket och väggarna har vitmålad rå spont. Sängarna har hög komfort och lakanen är handbroderade med bomullsspets i kanten. Vi kallar sovrumsdelen av loftet för pigrummet och den andra delen är en viloplats som vi kallar för dränghörnan. Där ligger du bland kuddar av sammet, ser ut över ängen och vilar med en filt.

Kaminrummet

På nedervåningen finns ett allrum med en vacker järnkamin. Där eldar ni själva efter behov och vilar i sköna schäslong fåtöljer. Njut av tystnaden eller lugn spa-musik. TV och dator har vi valt bort för att slippa den tekniska vardagen en stund.

Badrummet

Badrummet är stort och rymligt och här finns en duschkabin, en gammaldags tvättställskommod och en toalett. Här finns allt vad du kan önska av hygienprodukter för hela kroppen och naturligtvis doftar allt lavendel.